לוגו משרד עו"ד פייפר כהן
לייעוץ עם עו"ד:

עורך דין תביעות ביטוח סיעוד

 

תביעות סיעוד הפכו במדינת ישראל לשגרה.

אם בעבר תביעות סיעוד היו בעיקר אצל מבוגרים, כיום בשל העלייה בתחלואה בארץ, תביעות סיעוד מוגשות גם על ידי נתבעים צעירים יותר. חברות הביטוח שתובעים תביעות סיעוד אוהבות לדחות את התביעות משתי סיבות עיקריות- האחת פגם בהצהרת הבריאות וטענה לאי גילוי- כלומר אם חברת הביטוח הייתה יודעת שאותו תובע היה חולה במחלה, לא הייתה מקבלת אותו לביטוח .

במצב כזה אותו תובע צריך לעצור, רגע לחשוב ? על מה תובעים תביעת סיעוד? איזה סיבה גרמה למחלת הסיעוד?

 

האם אותה פגיעה שלא עליה כיביכול לא הצהרת עליה ?

או פגיעה אחרת. זכור לי מקרה בו טיפל המשרד בו חברת הביטוח טענה טענה רגילה- כי המבוטח לא הצהיר ולא גילה על בעיותיו הרפואיות ולכן חברת הביטוח ניאלצה לדחות את התביעה . המקרה הסיעודי היה כתוצאה ממחלת הסרטן שרק הלכה והחמירה עם הזמן, בעוד שאי הצהרת הבריאות הייתה מסיבה של בעיות בגב. כאמור, הבעיות בגב לא גרמו למצב הסיעודי, אלא מחלת הסרטן. חברת הביטוח יודעת היטב את נקודות החולשה של תובעים.

 

עורך דין תביעות ביטוח סיעוד
עורך דין תביעות ביטוח סיעוד

 

הרבה תובעים שרואים את טענת חברת הביטוח שדוחה את התביעה ,חוששים לפנות עורך תביעות ביטוח סיעוד, ובכלל הם חוששים להכנס לבית משפט.

השאלה מה אתם מעדיפים ? להילחם מול חברת הביטוח ולקבל את הזכויות שמגיעות לכם, או להשאיר את הכסף בחברת הביטוח? הרי כיום אם נרצה או לא נרצה, הוצאות סיעודיות מגיעות לאלפי שקלים לחודש, שעשוים להגדיל את הגרעון החודשי. גם אם יש למבוטח חסכונות ובטחונות, כמו שאנו יודעים חסכונות ובטחונות עשויים להיגמר. ואז… האחריות לפי חוק מוטלת על הילדים.

עו"ד אייל פייפר מדבר על מה ניתן לעשות אם חברת הביטוח דחתה את התביעה שלכם:

 

אם הילדים לא יתמכו בהוריהם שהפכו להיות סיעודיים, עלולים לתבוע אותם. אז מה אנו מעדיפים ? לדאוג להורה ולהלחם מול חברת הביטוח? או להשאיר את הכסף בחברת הביטוח? טענה אחרת שרק מקוממת ועוד יותר מראה את הצורך בעו"ד תביעות ביטוח סיעוד, היא טענה בה המבוטח מצליח לבצע את חלק מהפעולות והוא לא עונה להגדרות הפוליסה בתביעות סיעוד.

 

למשל, אם הפוליסה מתנה כי מבוטח יהיה מוגדר כסיעודי כמי שאינו יכול לבצע 3 מתוך 6 פעולות, חברת תטען כי המבוטח לא יכול לבצע 2 מתוך 6 פעולות, וכך היא תמנע מתשלום ופיצוי סיעודי למבוטח. כיום ככל שהזמן עובר טענה זו הופכת להיות שכיחה על ידי חברת הביטוח, והיא מנצלת כל הזמנות לצמצם את הפעולות אותם המבוטח לא יכול לבצע לפי הגדרות הפוליסה .

לא אחת אפילו נתקלתי בהחלטות מקוממות – ביטוח לאומי קובע כי קיים קשיים משמעותים לאי ביצוע פעולות, וחברת הביטוח חולקת על טענות אלו. כמובן שאם קצת עקשנות מצידנו, מאבק מול חברת הביטוח הכסף יישאר בידיים שלנו.

 

לכן שאתם בוחרים עו"ד לתביעות סיעוד, או עורך דיל תביעות סעוד ובריאות מול חברת הביטוח, אתם צריכים לשאול את עצמם אם אתם מוכנים לצאת לדרך ולהאבק קצת מול חברת הביטוח.

חברת הביטוח אוהבת לקבל מאיתנו את מיטב כספינו, אולם מהצד השני אוהבת להשאיר את הכסף אצלה בכיס ולהגדיל את הרווחים שלה. ולסכום עם קצת אמונה ,רצון , ומאבק בעזרת עורך דין לתביעות ביטוח סיעוד, אפשר לנצח את חברת הביטוח ולהשאיר את הכסף אצלכם.

עורך דין אייל פייפר
עורך דין אייל פייפר

בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) משנת 2005, עורך דין מוסמך משנת 2007 וחבר בלשכת עורכי הדין. החל משנת 2000 עסק בענייני ביטוח שונים כגון: חבויות, פנסיה, חיים ורכוש, סוכן ביטוח מורשה משנת 2003. לאורך השנים צבר עו”ד פייפר בקיאות רבה ומומחיות עמוקה בהיבטים החוקיים והמשפטיים של סוגיות רפואיות. הודות לידע זה ולחשיבה יצירתית ופורצת דרך בפרשנות לחוק, מצליח עו”ד פייפר פעם אחר פעם לשכנע את בתי המשפט בצדקותו, וליצור תקדימים משפטיים שמשנים בקביעות את פני עולם הביטוח.

עו"ד פייפר כהן בפייסבוק | עו"ד פייפר כהן ביוטיוב | מייל אישי: [email protected]

הצלחות המשרד

אישור זכאות ל74% נכות, 65% אי כושר וקצבה קבועה
אישור זכאות 97% נכות עבור תובע החולה באמנזיה
אישור זכאות ל57% נכות, 65% אי כושר וקצבה לשנה
אישור זכאות ל74% נכות, 100% אי כושר וקצבה קבוע
דוח ועדה הרפואית – נמצא זכאי לפיצויים עקב תקיפה
אישור זכאות 32% נכות לתובע שהחליק בעבודה ושבר רגל

זקוקים לייעוץ? זמינים עבורכם גם בוואטסאפ!